MK CILINDERS

MK CilindersMK CILINDERS worden uitsluitend toegepast voor meterkasten van netbeheerder Stedin. Deze cilinders worden standaard geleverd in de lengte van 0-30mm tot en met 0-60mm. De wijze van inmeten voor de juiste lengte staat elders op deze pagina aangegeven.
Cilinders zijn leverbaar van MK1 tot en met MK70, en worden geleverd inclusief 2 sleutels. Het MK nummer staat aan de voorzijde van de cilinder, gevolgd door een letter. Deze letter is een fabricage kenmerk en is verder niet van invloed. (bijv. MK40N of MK39N) U besteld dus een MK40 of een MK39.

Let op!! Het MK nummer kan verdeeld staan over twee regels op de voorzijde van de cilinder. Bijvoorbeeld een MK53 cilinder: Eerste regel MK5, tweede regel 3 N. (ZIE AFBEELDING HIERBOVEN)

MK0 cilinder: Wanneer u deze cilinder besteld zullen wij uit onze bestaande voorraad een willekeurige cilinder toesturen, welke kan variëren van MK2 tot en met MK70. Hierdoor bent u verzekerd van een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Uiteraard wordt ook deze cilinder dan geleverd met 2 sleutels.

MK1 cilinder: Deze cilinder dient uitsluitend te worden besteld als centrale toegang naar de meterkasten ruimte.

Staat er geen MK nummer op de cilinder dan kunt u deze niet bestellen via MKSLEUTELS.NL